Holosun 507C X2 fotavtryckskompatibilitet

På vilken montering eller platta kan du installera Holosun 507C X2? Och med vilken optik kan du dela samma montering? I den här artikeln tittar vi närmare på monteringsytan för Holosun 507C X2.

Kompatibelt fotavtryck

Holosun 507C X2 använder samma fotavtryck som Trijicon RMR standard.

Det innebär att du kommer att kunna använda samma rödpunktsikte montering och rödpunktsplatta som Trijicon RMR optiska användningsområden.

Du kan se mer rödpunktssikten kompatibel med Trijicon RMR fotavtryck i denna artikel.

Holosun 507C X2 mönster

RMR-mönstret - som Holosun 507C X2 använder - består av två uttag i de främre hörnen på siktets framsida och två skruvhål i mitten av siktet.

De främre hylsorna är 22,5 mm / 0,89 tum från varandra. Placeringen av dessa två uttag motsvarar placeringen av de stift som finns på monteringsytan på alla fästen för denna standard.

Skruvhålen är placerade i den bakre delen av den optiska anordningen. Dessa används för att fästa siktet på fästena. Dessa två skruvhål är 18,8 mm / 0,74 tum från varandra.

Avståndet mellan de främre uttagen och de bakre skruvhålen är 22,3 mm / 0,88 tum.

De skruvar som ska användas för dessa skruvhål ingår alltid i paketet med siktet.

Annan optik med identiskt fotavtryck

Andra än 507C X2, detta fotavtryck används också för andra rödpunktssikten. Du kan använda samma monteringsprofil även för följande optik:

  • Trijicon RMR & Trijicon SRO
  • Holosun 407C
  • Holosun 508T
  • ... och andra

Övriga rödpunktsikte standarder för fotavtryck

507C X2 använder Trijicons standard för fotavtryck. Det är inte den enda standarden på marknaden. Nedan kan du hitta andra populära monteringsstandarder: